SUUPISTETE MENÜÜ:
1. Kalaassortii
Soolalõhe marineeritud kergelt džinnis
Suitsuangerjal teriyaki kastmes
Kergelt soolatud siig laimiga
Mereandide kokteil tšillikastmes
Rannakarbid klassikalises marinaadis.
2. Lihavaagen
Metssea ja veise keele tarretis
Roast beef mädarõika moussega
Sealiha terriin pistaatsiapähklite ja peekoniga
Kanarull seente ja kuivatataud aprikoosidega
Itaalia vorstiassortii.
Eesti talujuustude vaagen
Soolane suupistete vaagen
-marineeritud kurgid meekastmega
-hapukapsas jõhvikate ja punase sibulaga
-marineeritud seened
-Ungari peekon
-marineeritud kirsstomatid.
SALATID
-kasukas või rosolje
-pealinna salat veise keelega
-värske ürdisalat suitsuahvena, punase kaviaari ja vutimunaga
-Soesalat marineeritud kõrvitsa, kreeka pähklite ja kanamaksaga
-Caesari salat kanaga.
EELROAD (on võimalik valida kaks rooga)
1. Searind - meeingveri glasuuris, ahjukartuli ja rosmariiniga
2. Veisepõsk - mustsõstrakastmes ja pastinaagipüreega
3. Pardi konfiti - pohlamarmelaadi ja porgandipüreega
4. Tursafilee - mango-apelsinikastmes ja safranriisiga.
MAGUSTOIT
-Pavlova
-šokolaadi brownie vanillikastmega
-Tiramisu astelpajuga
Tee, kohv, puuviljamaitsevesi, jõhvikamorss.
HIND 55.- INIMENE
/Users/aleksandraandrejuk/Desktop/KITCHEN RÕÕM-4/БАНКЕТНОЕ МЕНЮ ЗАКУСКИ 1 РЫБНОЕ АССОРТИ -слабосоленый лосось, маринованный в джине -копченый угорь в соусе терияки -слабосоленый сиг с лаймом -коктейль из морепродуктов с соусом чили -мидии в клас/2.png