KALAASSORTI - Soolalõhe marineeritud kergelt džinnis - Suitsuangerjal teriyaki kastmes - Kergelt soolatud siig laimiga - Mereandide kokteil tšillikastmes - Rannakarbid klassikalises marinaadis LIHAVAAGEN - Metssea ja veise keele tarretis - Roast beef mädarõika moussega - Sealiha terriin pistaatsiapähklite ja peekoniga - Kanarull seente ja kuivatataud aprikoosidega - Itaalia vorstiassortii. - Eesti talujuustude vaagen Soolane suupistete vaagen: -marineeritud kurgid meekastmega -hapukapsas jõhvikate ja punase sibulaga -marineeritud seened -Ungari peekon -marineeritud kirsstomatid. SALATID - kasukas või rosolje - pealinna salat veise keelega - värske ürdisalat suitsuahvena, punase kaviaari ja vutimunaga - Soesalat marineeritud kõrvitsa, kreeka pähklite ja kanamaksaga PÕHIROAD (on võimalik valida kaks rooga) - Searind - meeingveri glasuuris, ahjukartuli ja rosmariiniga - Veisepõsk - mustsõstrakastmes ja pastinaagipüreega - Pardi konfiti - pohlamarmelaadi ja porgandipüreega - Tursafilee - mango-apelsinikastmes ja safranriisiga MAGUSTOIT - Pavlova - Šokolaadi brownie vanillikastmega - Tiramisu astelpajuga Tee, kohv, puuviljamaitsevesi, jõhvikamorss. HIND 55.- INIMENE