SUUPISTETE MENÜÜ: 1. Kalaassortii Soolalõhe marineeritud kergelt džinnis Suitsuangerjal teriyaki kastmes Kergelt soolatud siig laimiga Mereandide kokteil tšillikastmes Rannakarbid klassikalises marinaadis. 2. Lihavaagen Metssea ja veise keele tarretis Roast beef mädarõika moussega Sealiha terriin pistaatsiapähklite ja peekoniga Kanarull seente ja kuivatataud aprikoosidega Itaalia vorstiassortii. Eesti talujuustude vaagen Soolane suupistete vaagen -marineeritud kurgid meekastmega -hapukapsas jõhvikate ja punase sibulaga -marineeritud seened -Ungari peekon -marineeritud kirsstomatid. SALATID -kasukas või rosolje -pealinna salat veise keelega -värske ürdisalat suitsuahvena, punase kaviaari ja vutimunaga -Soesalat marineeritud kõrvitsa, kreeka pähklite ja kanamaksaga -Caesari salat kanaga. EELROAD (on võimalik valida kaks rooga) 1. Searind - meeingveri glasuuris, ahjukartuli ja rosmariiniga 2. Veisepõsk - mustsõstrakastmes ja pastinaagipüreega 3. Pardi konfiti - pohlamarmelaadi ja porgandipüreega 4. Tursafilee - mango-apelsinikastmes ja safranriisiga. MAGUSTOIT -Pavlova -šokolaadi brownie vanillikastmega -Tiramisu astelpajuga Tee, kohv, puuviljamaitsevesi, jõhvikamorss. HIND 55.- INIMENE /Users/aleksandraandrejuk/Desktop/KITCHEN RÕÕM-4/БАНКЕТНОЕ МЕНЮ ЗАКУСКИ 1 РЫБНОЕ АССОРТИ -слабосоленый лосось, маринованный в джине -копченый угорь в соусе терияки -слабосоленый сиг с лаймом -коктейль из морепродуктов с соусом чили -мидии в клас/2.png