KALAASSORTI
- Soolalõhe marineeritud kergelt džinnis
- Suitsuangerjal teriyaki kastmes
- Kergelt soolatud siig laimiga
- Mereandide kokteil tšillikastmes
- Rannakarbid klassikalises marinaadis
LIHAVAAGEN
- Metssea ja veise keele tarretis
- Roast beef mädarõika moussega
- Sealiha terriin pistaatsiapähklite ja peekoniga
- Kanarull seente ja kuivatataud aprikoosidega
- Itaalia vorstiassortii.
- Eesti talujuustude vaagen
Soolane suupistete vaagen:
-marineeritud kurgid meekastmega
-hapukapsas jõhvikate ja punase sibulaga
-marineeritud seened
-Ungari peekon
-marineeritud kirsstomatid.
SALATID
- kasukas või rosolje
- pealinna salat veise keelega
- värske ürdisalat suitsuahvena, punase kaviaari ja vutimunaga
- Soesalat marineeritud kõrvitsa, kreeka pähklite ja kanamaksaga
PÕHIROAD (on võimalik valida kaks rooga)
- Searind - meeingveri glasuuris, ahjukartuli ja rosmariiniga
- Veisepõsk - mustsõstrakastmes ja pastinaagipüreega
- Pardi konfiti - pohlamarmelaadi ja porgandipüreega
- Tursafilee - mango-apelsinikastmes ja safranriisiga
MAGUSTOIT
- Pavlova
- Šokolaadi brownie vanillikastmega
- Tiramisu astelpajuga
Tee, kohv, puuviljamaitsevesi, jõhvikamorss.
HIND 55.- INIMENE