Pererestoran Kitchen Rõõm

Kitchen Rõõm on pererestoran, mis avati 2017. aasta veebruaris ning asub kõige tihedama asustusega piirkonnas Tallinnas, aadressil P. Pinna 8.

Peamine osa menüüst on steak-house'ile ehk liharestoranile vastav. Meie restoranis kasutatakse ainult kvaliteetset Black Anguse veiseliha (Austraalia, USA), mis on valmistatud söeahjus Josper. Avatud köök võimaldab jälgida toiduvalmistamise protsessi meeldivas seltskonnas veini nautides.
Ülejäänud osa menüüst pakub restoranikülalistele laia valikut roogasid Euroopa, Ida, samuti koka enda köögist.

Kitchen Rõõm ei ole lihtsalt restoran. Ärge olge üllatunud, kui Teile kingitakse roog, mis ei ole menüüs kirjas. Lihtsalt proovige, see on väga maitsev! Otsime pidevalt uusi lahendusi, et rõõmustada meie kliente.

Kuna restoran on mõeldud peredele, on väikeste külaliste jaoks olemas moodne lastetuba, ühtlasi mänguväljak värskes õhus. Soojal hooajal võivad külalised nautida toitu hubasel terrassil, mis asub meie kasesalus. Suvel korraldame elava muusika õhtuid.

Kitchen Rõõm ei ole šikk/väljakutsuv/paatoslik koht – pakume igapäevast ja maitsvat lõuna- või õhtusööki õdusas atmosfääris koos Teile lähedaste inimestega. Igal pühapäeval on restoranis kohal animaatorid, kes tegelevad Teie lastega.

Meie meeskond annab alati endast parima, et iga visiit tooks/annaks/jätaks Teile rõõmu!

Vaata lähemalt www.kitchenroom.ee